sannidizzy

Alla inlägg under mars 2008

Av Sanni - 23 mars 2008 12:26

Idag har jag startat denna nya blogg, blev så less på den på freewebs.. Nu kan man mycet lättare bläddra genom och kolla på gamla inlägg, mycket bättre.
Jag har nu spenderat en timma med att lägga in ALLA gamla inlägg från hemsidan! Mycket jobb, men vill ha kvar dom..


Blev såå oerhört stolt igårkväll över min älskade hund! Vi var ute för att hon skulle pinka för sista gången, och hon gick lös eftersom det bara var på gården. Iallafall, kommer det inte precis en av mina grannar som ropar hej, Dizzy vänder sig om mot denna och börjar springa fram, jag ropar åt Dizzy "Kom hit" och vad gör min älskade tjej? Jo, hon stannar och vänder sig om och springer glatt tillbaka till mig:D
Gissa om jag blev stolt och grannen bara "Vad duktig hon är".
Och hon vet hur mycket jag kämpat med Dizzy, hon har nämligen sett oss på promenaderna för längesedan då Dizzy hoppade i kopplet och bet mig och allt möjligt och att hon rymde så fort hon fick chansen! Alltså Dizzy hoppade på handtaget osv och stack bara och tog evigheter innan hon kom tillbaka till en.
MEn inte igår, igår var hon världens duktigaste tjej!



Av Sanni - 22 mars 2008 12:26

Idag for vi en sväng på Arken. Tänkte köpa ett Hurtta halsband som det var halva priset på, kostade bara 44.50 istället för 89 kr. Men jag kom ut med mer än ett halsband:p En tandstensskrapa och ett Hurtta regntäcke med:)
Regntäcket kostade bara 194 kr istället för 389 kr. Halva priset på alla hurtta saker. Mycket bra tyckte jag att det var.
Dizzy tyckte att allt inne på Arken var intressant, skulle nosa på allt:) Min lill tjej


Bilder på halsband + täcke


Av Sanni - 21 mars 2008 12:23

Det var mycket trevlig hos farmor igår. Verkligen.
2 av mina kusiner har skaffat valp, så min längtan blev ju inte direkt mindre. Ena valpen är en Shetland Sheepdog på 5 månader och den andra en schäferblandis på 12 veckor. Fy tusan vad dom är söta!

7 veckor kvar tills jag tar studenten + en annan sak:D Lycklig som fasen.

Av Sanni - 20 mars 2008 12:23

Ingen fara med Dizzy... Hon är bara skendräktig:P Känner mig så dum som inte tänkte på det, jag bara tänkte på det värsta på en gång. Vad dum jag var.
Det var Eva, hon som har Dizzys mamma som sa att hon förmodligen var det, för att Tess betedde sig så med när hon var det. Och det visade sig att hon var det. Hon har t.om en liten "valp". En pipleksak som hon går runt med och ligger och gosar med i sängen.
Igår när vi skulle åka bil så ville inte Dizzy komma igen, då var vi tvungen att hämta pipleksaken så att hon skulle komma.. Vad sjuka dom är, hundarna:) haha.

Sitter på sängen och Dizzy ligger bredvid mig och är såå supergosig, min älskade lilla flicka!

Idag ska vi till min farmor. Hon fyller 80 år idag! Så vi ska dit och käka smörgåstårta och sånt.. Dizzy följer också med så att min kusin som hade brorsan till Dizzy får träffa henne. Fast hon kan nog inte följa med in, för farmors katt tycker inte om Dizzy, han blir såå himla elak.

Nu på förmiddan har vi varit ute och gått en sväng och lekt en massa. Köpte en ny leksak åt henne i tisdags. En boll på ett snöre/rep.Den älskar hon när man kastar, för den kan man kasta skitlångt och då får hon verkligen springa fort för att hinna fånga den:)


GLAD PÅSK

Av Sanni - 18 mars 2008 12:22

Lägger in nån bild på Dizzy från idag.
Min älskade underbara vackra tjej...

Dizzy är inte sig själv. Sedan i lördags har hon inte velat varit ute och gått på promenad, utan bara stannat och vill hem, idag var det första gången jag fick med henne på en längre promenad, men vad dock tvungen att mana på henne några gånger.
Igår var hon ännu konstigare, HON VILLE INTE ÅKA BIL! Dizzy älskar att åka bil, så fort man säger "Ska vi åka bil?" blir hon superglad och skyndar sig till dörren, men inte igår. Igår gick hon ut, men hon stannade på altan. Jag lockade och lockade men ingen Dizzy kom, jag sprang därifrån springades och pipandets men Dizzy stod blixtstilla. Jag gick till henne och då skyndade hon sig till dörren och ville in igen, jag testade en gång till att få med henne till bilen och då kom hon..
Hon ligger mest inne på mitt rum, i sängen och föser ihop mitt täcke i en klump och lägger sig där.

Kan säga att springa och leka är det inge problem med, det gör hon. Ute på gården så springer hon med en jävla fart och jagar pipleksaken man kastar åt henne. Inget märks då:
Och igår pratade jag med Camilla, min kusin som hade Mozze, brorsan till Dizzy som var tvungen att avlivas.
Han var precis likadan innan han fick sina anfall, han hade epilepsi och fel på knäleden. Jag är mycket orolig över Dizzy, men mamma och pappa tycker att vi ska avvakta och kolla, dom säger att hon säkert bara är slö eller nått.. Det tror inte jag på..

Av Sanni - 15 mars 2008 12:21

Den här helgen blir det bara en massa plugg för mig, tragiskt nog. Måste arbeta klart med sånt jag ligger efter i..

Igår for jag,mamma,pappa och Tim på den nya djuraffären i Birsta. Djurkompaniet tror jag det hette, men det är ingen djuraffär jag åker på fler gånger, det fanns för dåliga saker där tycker jag. Så jag kommer hålla mig till Arken jag och ibland även djurmagazinet, för där har dom en hel del hundsaker. ÄR ju bara typ hund där. Hur mycket koppel/halsband som helst osv. Får väl åka varanann gång ..
Men köpte mer hundkex igår och hundgodis eftersom det varit slut i några dagar! Det har aldrig hänt förut.Brukar alltid ha skitmycket hundgodis.

SÅ nu innan jag sätter igång med allt arbete ska jag ta ett rejält lydnadspass med Dizzy och promenad så jag kan sitta här med mitt skolarbete med gott samvete..

Och nu ska ni få höra, fick ett mail igår som jag tyvärr inte läste förräns imorse. Men det har hänt nu! Valparna är här.  4 tikar och 2 hanar blev det:)

LYCKLIG!!!

Av Sanni - 13 mars 2008 12:21

Måste ju ta och skriva lite om vad som har hänt den senaste tiden, inte för det hänt så mycket, men jag är urdålig på att upptadera bloggen, får bli skärpning.

Kan börja med att säga att Dizzy ligger bredvid mig med sitt huvud i mitt knä:) Min älskade vovve är sååå fin! Har klippt klorna på henne idag och hon låg bara still och sov, märkte väl knappt att jag var där och höll på.

Dizzy blir hur glad som helst när jag kommer hem, hon tycker inte alls om att matte är borta så himla länge på dagarna, men nu blir det 4 dagars ledighet:) Eller ledighet och ledighet, jag ska arbeta med skolarbeten hemma. Ligger efter och måste arbeta igen.

Ni skulle ha sett Dizzy när jag tränade henne förut, hon blev som tokig och vild, alltså på ett bra sätt, hon typ tiggde om att få arbeta:) Det var så roligt och hon var såå himla duktig och hon blev hur glad som helst över den torkade frolicarna hon fick, man kunde tro att det var leverpastej jag hade som belöning eller nått, så glad blev hon. Knäpp är hon min älskade tjej!
Eva ska verkligen vara stolt över vilken underbar vovve hon fick fram, Dizzy är heelt underbar, fantastisk och vacker! Hon är otroligt lättlärd, så lättlärd att man blir förvånad, hon lär sig nya saker hur fort som helst, som sagt, jag älskar min Dizzy!

Den här veckan händer det en spännande sak:) Får se hur det blir i slutet av veckan!! JIPPIE!

Av Sanni - 12 mars 2008 12:20

Fick en utmaning från Eva med vovvar:)

Var är hunden född?
Hon är född i Kramfors hos Eva:)

Hundens favoritgodis?
Frolic, korv, köttbullar och leverpastej. Det är riktigt smaskigt

Hur många egna halsband och koppel har hunden?
Hm, låt se. Vi har minst 5 koppel och 5 halsband, det är säkert mer:) Roligt att handla. Men skulle nog handlat mer om ekonimin tillät!

Hur ser hundens förhållande till vatten ut?
Dizzy fullkomligt älskar vatten, går knappt åka till ett badställe med henne för hon blir så tills sig och vill inte komma upp.
Vattenälskandet har hon nog fått från sin mamma Tess:)

Har hunden några ”kläder”? (täcken el. liknande)
Nope

Har hunden något speciellt kännetecken som skiljer den från andra hundar i samma ras/färg?
Hon är ju världens finaste, det skiljer väl sig från alla:)

Hur reagerade resten av flocken (tvåbenta som fyrbenta) när den nya hunden flyttade in?
Det får jag se om några veckor

Vad är/skulle vara den absolut bästa belöningen hunden kunde få?
Att få leka med kampleksaken eller jaga bollar

Vad är det bästa hunden vet?
Bada, leka, springa fritt, ligga och gosa i sängen, soffan

Vad är det värsta hunden vet?
Hon fullkomligt hatar smällare!


Har hunden någon alldeles speciell egenhet?
Hon är världens vildaste, men finns typ inget bättre än att ligga ner och gosa! Allt med Dizzy är speciellt!

Något hyss som hunden pysslar med?
Hon tycker om att ta mina kläder när jag är borta och så ligger hon och gosar med dom på sin bädd. Det är väl inget hyss direkt, men ibland hittar jag söndertuggna strumpor

Var sover hunden på natten?
i min säng:)

Vad får hunden för foder?
Doggy Proffesional Extra Aktiv 

Hur reagerar hunden när den får några dagars vila?
Hon blir vildare än vanligt

Vad tror du skulle vara hundens drömtillvaro?
Är att springa fritt hela dagarna skulle jag tro och bara leka leka:)

Minst fyra hundar vi skickar vidare det här till:
Lisa med Tuff, Thea, Kelly:) Det blev ju nästan 4 hundar.

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards